Fotogalerij met terugblik op de bijeenkomsten van de kinderclub


Geplaats 03-12-2019


Gisteren hebben we voor de laatste keer dit kalenderjaar kinderclub gehad. Het was weer ouderwets gezellig. Het Bijbelverhaal ging over de zaaier en we hebben daar ook een heel leuke en bijpassende krans bij gemaakt.
Namens de leiding heel hartelijk dank voor de gezelligheid en we hopen jullie weer in het nieuwe jaar in gezondheid terug te zien op de kinderclub
Groetjes van Marion, Elizabeth en Corine

 

 


Geplaatst 05-11-2019

Kinderclub
Maandag 04-11-2019 is de maandelijkse kinderclub weer geweest. De kinderen hebben het verhaal over de vijf wijze en de vijf dwaze meisjes gehoord en dat het belangrijk is om je lamp brandend te houden. Er is ook weer enthousiast geknutseld. Wij vonden het weer heel gezellig dat jullie er waren en zien uit naar de volgende keer.

Hartelijke groeten van Marion, Elizabeth, Corina en Esther.

 


Geplaatst 07-10-2019

Kinderclub
Vandaag is de kinderclub weer voor het eerst bij elkaar geweest. We waren blij met het mooie aantal van 19 kinderen. Na het verhaal over de barmhartige Samaritaan hebben jullie hele mooie knutselwerkjes gemaakt (zie foto's) Toen er nog tijd over was is er leuk gesjoeld en gevoetbald.
Het was een hele leuke middag en we hopen dat jullie de volgende keer er ook weer met z'n allen zijn.

Groetjes van
Marion, Elizabeth, Corine en Esther.


Geplaatst 08-04-2019

Vandaag was weer de laatste bijeenkomst van de kinderclub. Het was weer gezellig en we hebben een werkje gemaakt over Jona in de walvis. Daarna hebben we een sjoelwedstrijd gehouden. Alle kinderen bedankt voor de gezelligheid en we hopen jullie, bij leven en welzijn, weer in het nieuwe seizoen terug te zien.


Hieronder een paar foto's van de laatste keer kinderclub seizoen 2018 - 2019. 


Geplaatst 11-03-2019

 

Vandaag voor de 2e keer kinderclub gehad. We zijn blij dat er zoveel kinderen zijn geweest. Het thema voor vandaag was "Jezus zegent de kinderen"
Hieronder een aantal foto's van deze mooie middag en van de prachtige werkjes die ze hebben gemaakt.       

 


Geplaatst op 11-02-2019


Vandaag hebben we weer voor het eerst sinds lange tijd kinderclub gehad. Het was heel gezellig en we hebben ook een heel leuk werkje gemaakt.